Lehet, hogy pont téged keresünk…

Nyitott pozícióink

Biztonságtechnikai szerelő munkatársat keresünk

Gyenge vagy erősáramú rendszerek szerelésében van már pár éves gyakorlatod?
Egyedül vagy csapatban dolgozol szívesebben?
Biztonságtechnikai vagy tűzjelző rendszereket szerelsz, karbantartasz?

Ha bármelyik kérdésre Igennel tudsz felelni, akkor mi Téged keresünk!

Cégünk a biztonságtechnika teljes területével foglalkozik, így a feladatok közé tartozik meglévő biztonságtechnikai rendszerek karbantartása, szervizelése, új rendszerek telepítése. A munka során kamerarendszerekkel, riasztórendszerekkel, beléptetőrendszerekkel, és tűzjelző rendszerekkel találkozol napi szinten. A munka igen változatos, egészen új rendszereket építhetsz ki, és nagyon gyakran a korábban kiépített rendszereket kell karbantartani, bővíteni, hibát elhárítani.  A meglévő rendszerek karbantartása általában rutin feladatokból áll, de bizonyos hibák megoldása kihívás elé is állíthat. Az új telepítéseknél a legfontosabb a precíz munkavégzés, hogy a későbbiekben lehetőség szerint hiba ne merüljön fel, csak a rendszerek folyamatos karbantartása legyen feladat.

Az ügyfelekkel való kapcsolattartás is folyamatos része a munkának.

A munkavégzés helye főként a főváros és környéke, ill. Kecskemét. A munkavégzés céges járművel, igényes munkaruhában, céges telefon és IT eszközökkel valósul meg, a gépjárműveink minden szükséges csereeszközzel is felszereltek.

Amit elvárunk

 • Gyakorlat tűzjelző-, kamerás megfigyelő-, beléptető- és behatolásjelző rendszerek telepítésében.
 • Precíz, pontos és igényes, önálló munkavégzés.
 • Műszaki beállítottság, érzék az elektronika világához.
 • Igény a fejlődésre, új technológiák megismerésére, elsajátítására.
 • “B” kategóriás jogosítvány és vezetési tapasztalat.

Előnyt jelent (akár csak egy, vagy több az alábbiak közül)

 • Szakirányú végzettség biztonságtechnikai területen.
 • Tapasztalat erősáramú villamossági területen.
 • Tapasztalat IT és kommunikációs területen.
 • Tapasztalat hő- és füstelvezető rendszerek telepítésében.
 • Tapasztalat oltórendszerek telepítésében.
 • Legalább alapfokú angol és/vagy német nyelvismeret (szóban és írásban).

Amit kínálunk

 • 1 műszakos 8 órás munkarend (H-P 8-16:30), előzetes és flexibilis beosztás szerint.
 • A munkavégzéshez szükséges infrastruktúrát cégünk biztosítja.
 • Versenyképes alapbér és teljesítményarányos alapbéren felüli bónusz.
 • Teljes állású, határozatlan idejű munkaszerződés.
 • Egy baráti csapatot.

amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődésed, kérjük küldd el önéletrajzod és motivációs leveled az allas@maxsys.hu email címünkre. Levelében kérjük jelezd a bruttó vagy nettó fizetési igényed és a munkába állásodnak a várható és lehetséges időpontját.

Kérdéseid bátran tedd fel nekünk a fenti email címen (vagy telefonon munkaidőben a +36 1 271 0042-es telefonszámon).

Várjuk jelentkezésed.

Cégünk elsősorban gyengeáramú biztonsági rendszerek tervezését vállalja. Tapasztalt tervező munkatársaink az adott biztonsági feladatnak megfelelően, rövid határidővel készítik el az adott rendszer(ek) kiviteli dokumentációját. A tervezés folyamatát megelőzően Önnel, vagy megbízottjával helyszíni bejáráson szemrevételezzük a védendő területet és egyeztetjük a feladatot, valamint a kivitelezési lehetőségeket. A tervek elkészítésénél minden esetben tekintettel vagyunk az Ön egyedi igényeire is.

A rendszerek megtervezésénél igyekszünk a legköltséghatékonyabb megoldást bemutatni. Ezen törekvésünk azonban sosem mehet a minőség rovására, így a tervezési folyamat során akár több alkalommal is egyeztetünk Önnel és szükség esetén javaslatot teszünk a módosításra. Magyarország határain belül a helyszíni bejárást első alkalommal díjmentesen vállaljuk.

A tervezést lezáró fázis árajánlatunk elkészítése. Az árajánlat a kivitelezés teljes költségét tartalmazza, úgy mint anyagköltség, munkadíj, kiszállási díjak, rendszerspecifikus egyéb díjak (pl.: hatósági ügyintézés). Amennyiben az ajánlatunkat elfogadja és a munkavégzést megrendeli, elindítjuk a teljesítési folyamatokat (pl.: anyagbeszerzések, adminisztratív előkészítés, munkaütemezés, etc...). A továbbiakban egyeztetett időpontban megkezdődhet a telepítés.

Megjegyzés: A rendszerek tervezésénél kerüljük a túlbiztosítottságot. Ez a jelenség akkor áll elő, ha túlzott mértékű, vagy mennyiségű biztonsági rendszer véd egy adott területet. Cégünk minden esetben úgy alakítja ki a biztonsági rendszereket, hogy azok a szükséges mértékben lássák el feladatukat. Ezzel nem csak a költségeket csökkenthetjük, de a megnyugtató biztonságérzetet is megteremthetjük.

 

You have Successfully Subscribed!

A megrendelt kivitelezést Önnel egyeztetve ütemezzük, hogy a telepítés a lehető legkisebb fennakadást okozza mindennapjaiban. Ennek érdekében már a tervezés során is érdemes minden olyan tényezőről egyeztetni, ami nehezíti, vagy ennakadást okozhat a telepítés során (pl.: megkötések az épületszerkezetre, vagy telepítési területre vonatkozóan, belépés biztosítása a munkavégzéshez, belső engedélyeztetések lefolytatása, etc…).

Vezetékes biztonsági rendszer esetén szerelőkollégáink kiépítik a kábelnyomvonalat, elkészítik a végponti leállásokat. Általánosságban a kábelnyomvonalat a kiviteli terv alapján vezethetjük falban meglévő csatornában, illetve általunk bevésve. Falon kívül csőben, csatornában, illetve meglévő strangon tudjuk kiépíteni a nyomvonalat. Továbbá – amennyiben a helyszín, vagy a kivitelezés indokolja – meglévő, vagy általunk létesített alépítményben, illetve levegőben (feszített légkábel oszlopok, vagy épületek között) is elvezetjük a szükséges vezetékezést.

A vezeték végpontok elkészülte után felszereljük a szükséges eszközöket. A felszerelés után a rendszert beüzemeljük, programozzuk és lefolytatunk egy általános rendszertesztet. Amennyiben a rendszerteszt sikeres, a rendszert egy átadás-átvételi eljárás keretében adjuk át Önnek.

Megjegyzés:

Vezeték nélküli biztonsági rendszerek esetén a kivitelezés csak annyiban tér el a vezetékes megoldáshoz képest, hogy a kábelnyomvonalat nem kell kiépíteni, ami a telepítési időn túl – esetenként – költséghatékonyabb is.

You have Successfully Subscribed!

Karbantartás

A karbantartás célja, hogy a telepített biztonsági rendszerek a lehető legtovább tudják ellátni a betöltött funkció által meghatározott feladataikat. A karbantartás magában foglalja a teljes állagmegőrzési folyamatok összességét, ide értve az állapotfelmérést, a biztonsági eszközök tisztítását, ellenőrzését, tesztelését, valamint a karbantartási folyamat dokumentálását. A karbantartási munkavégzés az adott biztonsági rendszer-, valamint a helyszín és felhasználás tekintetében számos eltérő megoldást igényelhet, amelyet mindig az adott karbantartási feladat határoz meg. A karbantartási munkavégzés a feltárt hibák javítását csak abban az esetben tartalmazza, ha az a helyszínen, eszközspecifikus alkatrészek cseréje nélkül megoldható. Az eszközspecifikus alkatrész cserék, vagy komplett rendszercserék, áthelyezések, átépítések a karbantartási munkavégzésbe nem tartoznak bele. Az eszközcserét, vagy rendszermódosítást igénylő hibaelhárításokra külön árajánlatot adunk.

A karbantartást időszakosan végezzük, amelyre karbantartási szerződést kötünk. A karbantartási szerződésben meghatározott felülvizsgálati rendszeresség biztonsági rendszerenként eltérő. Ennek egyik oka, hogy egyes rendszereknél (pl.: tűzjelző, oltórendszer, irányfények, etc...) hatóságilag előírt minimum időszakok vannak megadva. Ezek az időszakos karbantartások az Ön egyedi kérésére akár sűríthetők is (ez rendszerfüggően esetenként ajánlott is), de ritkábbak nem lehetnek a hatósági előírásnál. A karbantartási szerződés megkötését megelőzően minden esetben tájékoztatjuk Önt a karbantartás rendszerességével, a munkavégzéssel kapcsolatosan, valamint a felmerülő kérdéseit részletesen megválaszoljuk.

Hibaelhárítás

A karbantartás során feltárt - és a helyszínen karbantartási munkavégzéssel el nem hárítható - hibák, valamint az eseti (időszakos karbantartáson kívül jelentkező) hibák javítására árajánlatot adunk. A hibajavítási ajánlat tartalmazza az adott hiba elhárításához szükséges anyag(ok) költségét, a javítás munkadíját és a vállalási határidőt. Amennyiben a hiba elhárításához nem rendszerspecifikus eszköz, vagy eszközperiféria szükséges, a hibajavítást 48 órán belül elvégezzük.

Az eseti hibajavítások munkavégzési időtartamát sokszor nem lehet előre kalkulálni. Ilyen esetekben a munkadíj elszámolása a karbantartási és hibaelhárítási jegyzőkönyvben foglaltak alapján történik.

You have Successfully Subscribed!