Beléptető rendszerek

Beléptető rendszer egy átkelési ponttól, a komplett forgalomirányításig…

Kamerarendszerek

Megfigyelő rendszerek, hogy semmi se kerülje el a figyelmét…

Riasztórendszerek

Vezetékes, vagy vezeték nélküli riasztórendszerek a kis lakástól, az ipari létesítményekig…

Tűzjelző rendszerek

Hagyományos, vagy intelligens tűzjelző rendszerek az élet és vagyon védelmére…

IT rendszerek

Strukturált hálózatok és komplett kommunikációs rendszerek…

Együtt, biztonságban

A Maxsys Biztonságtechnikai Kft. 1997-ben alakult. Fő tevékenységünk az elektronikus vagyonvédelmi rendszerek tervezése, teljes körű kivitelezése, karbantartása és szükség esetén hibaelhárítása. A védelmi rendszereket minden esetben az adott Ügyfél elvárásainak és szükségleteinek megfelelő méretűre alakítva tervezzük meg és kivitelezzük. Állandó raktárkészletünknek köszönhetően a felmerülő vevői igényeket, illetve a szükséges cseréket és javításokat azonnal képesek vagyunk elvégezni.

Amit önnek nyújtunk:

  • MEGBÍZHATÓSÁG ÉS SZAKÉRTELEM
  • MINŐSÉG ÉS KIVÁLÓ ÁR/ÉRTÉK ARÁNY
  • PRECÍZ, PONTOS MUNKAVÉGZÉS
  • INGYENES FELMÉRÉS ÉS TANÁCSADÁS

ÁLLUNK RENDELKEZÉSÉRE, HOGY ÉRTÉKEIT BIZTONSÁGBAN TUDJA

Szolgáltatások

Tervezés

Helyszíni felmérése, biztonsági rendszerek tervezése, kiviteli tervdokumentáció készítése, szükség esetén hatósági ügyintézése.

Telepítés

Új biztonsági rendszerek szakszerű telepítése, megvalósulási tervdokumentáció készítése, szükség esetén hatósági ügyintézése.

Karbantartás

Meglévő és új rendszerek időszakos, vagy eseti karbantartása és javítása.

VÉDELMI RENDSZERRE VAN SZÜKSÉGE?

Vállaljuk akár egyedi biztonsági megoldások tervezését és kivitelezését is.

BELÉPTETŐ RENDSZEREK

Beléptető rendszer egy átkelési ponttól, a komplett forgalomirányításig

KAMERARENDSZEREK

AHD, Hibrid, vagy IP kamerarendszerek minden megfigyelési feladatra.

RIASZTÓRENDSZEREK

Összetett védelmi rendszerek a betörés megakadályozására, jelzésére.

TŰZJELZŐ RENDSZEREK

Tűzjelző berendezések a tűz kifejlődés korai szakaszának jelzésére.

IT RENDSZER

Az egyszerű magánhálózattól, akár több telephely komplex IT infrastruktúrájáig.

TOVÁBBI RENDSZEREINK

Gázjelző rendszerek, hő- és füstelevezetés, valamint oltórendszerek a teljes körű védelemhez.

TÖBB, MINT 20 ÉVE A BIZTONSÁGTECHNIKÁBAN

Ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb

Partnereink véleménye ad iránymutatás a fejlődéshez és a magas minőség biztosításához. Fontos tudnunk, milyen tapasztalataik vannak ügyfeleinknek a kollégáinkkal és kivitelezéseinkkel kapcsolatban, mert így tudjuk garantálni hogy a lehető legjobb szolgáltatásokat nyújtsuk. Engedje meg, hogy megosszunk Önnel néhány véleményt:

"A Telvice és a Maxsys együttműködése hosszú évekre tekint vissza. A Maxsys szakemberei az ajánlattól a megvalósításig , gyors, pontos, szakszerű munkájukkal vívták ki elismerésünket."

Telvice Kft.

"Korrekt, részletes ajánlatot kaptunk különböző változatokban, az igényeinket maximálisan figyelembe vették és aszerint módosították az ajánlatokat később is. A kialakult műszaki és pénzügyi ajánlat alapján azt kaptuk, amit kértünk és ígértek."

Prolan Zrt.

"A Maxsys Kft. munkatársaival teljesen meg vagyunk elégedve. Precíz, magas színvonalú munkát végeznek. Szakmai felkészültségük és segítőkész hozzáállásuk miatt csak ajánlani tudjuk őket másoknak is."

EISPRO Kft.

PARTNEREINK

LÉPJEN BE ÖN IS ELÉGEDETT ÜGYFELEINK KÖZÉ.

KERESSEN MINKET ELÉRHETŐSÉGEINKEN ÉS KÉRJE DÍJMENTES ÁRAJÁNLATUNKAT

Kérdése van?
Üzenjen nekünk!

0-24 hibaügyelet

+36  (20) 937 7115

Hibabejelentését
E-mailben is megteheti
a maxsys@maxsys.hu címen.

SEGÍTHETÜNK?

Forduljon hozzánk bizalommal!

Címünk:
1044 Budapest, Megyeri út 116. Fsz. 1.

Telefon / Fax:
+36 1 271 0042
+36 1 271 1149

E-mail:
maxsys@maxsys.hu

Irodánk nyitva tartása:
Hétfő-Péntek, 8:00-16:30

Maxsys Kft.

1044 Budapest, Megyeri út 116. Fsz. 1.

Cégünk elsősorban gyengeáramú biztonsági rendszerek tervezését vállalja. Tapasztalt tervező munkatársaink az adott biztonsági feladatnak megfelelően, rövid határidővel készítik el az adott rendszer(ek) kiviteli dokumentációját. A tervezés folyamatát megelőzően Önnel, vagy megbízottjával helyszíni bejáráson szemrevételezzük a védendő területet és egyeztetjük a feladatot, valamint a kivitelezési lehetőségeket. A tervek elkészítésénél minden esetben tekintettel vagyunk az Ön egyedi igényeire is.

A rendszerek megtervezésénél igyekszünk a legköltséghatékonyabb megoldást bemutatni. Ezen törekvésünk azonban sosem mehet a minőség rovására, így a tervezési folyamat során akár több alkalommal is egyeztetünk Önnel és szükség esetén javaslatot teszünk a módosításra. Magyarország határain belül a helyszíni bejárást első alkalommal díjmentesen vállaljuk.

A tervezést lezáró fázis árajánlatunk elkészítése. Az árajánlat a kivitelezés teljes költségét tartalmazza, úgy mint anyagköltség, munkadíj, kiszállási díjak, rendszerspecifikus egyéb díjak (pl.: hatósági ügyintézés). Amennyiben az ajánlatunkat elfogadja és a munkavégzést megrendeli, elindítjuk a teljesítési folyamatokat (pl.: anyagbeszerzések, adminisztratív előkészítés, munkaütemezés, etc...). A továbbiakban egyeztetett időpontban megkezdődhet a telepítés.

Megjegyzés: A rendszerek tervezésénél kerüljük a túlbiztosítottságot. Ez a jelenség akkor áll elő, ha túlzott mértékű, vagy mennyiségű biztonsági rendszer véd egy adott területet. Cégünk minden esetben úgy alakítja ki a biztonsági rendszereket, hogy azok a szükséges mértékben lássák el feladatukat. Ezzel nem csak a költségeket csökkenthetjük, de a megnyugtató biztonságérzetet is megteremthetjük.

 

You have Successfully Subscribed!

A megrendelt kivitelezést Önnel egyeztetve ütemezzük, hogy a telepítés a lehető legkisebb fennakadást okozza mindennapjaiban. Ennek érdekében már a tervezés során is érdemes minden olyan tényezőről egyeztetni, ami nehezíti, vagy ennakadást okozhat a telepítés során (pl.: megkötések az épületszerkezetre, vagy telepítési területre vonatkozóan, belépés biztosítása a munkavégzéshez, belső engedélyeztetések lefolytatása, etc…).

Vezetékes biztonsági rendszer esetén szerelőkollégáink kiépítik a kábelnyomvonalat, elkészítik a végponti leállásokat. Általánosságban a kábelnyomvonalat a kiviteli terv alapján vezethetjük falban meglévő csatornában, illetve általunk bevésve. Falon kívül csőben, csatornában, illetve meglévő strangon tudjuk kiépíteni a nyomvonalat. Továbbá – amennyiben a helyszín, vagy a kivitelezés indokolja – meglévő, vagy általunk létesített alépítményben, illetve levegőben (feszített légkábel oszlopok, vagy épületek között) is elvezetjük a szükséges vezetékezést.

A vezeték végpontok elkészülte után felszereljük a szükséges eszközöket. A felszerelés után a rendszert beüzemeljük, programozzuk és lefolytatunk egy általános rendszertesztet. Amennyiben a rendszerteszt sikeres, a rendszert egy átadás-átvételi eljárás keretében adjuk át Önnek.

Megjegyzés:

Vezeték nélküli biztonsági rendszerek esetén a kivitelezés csak annyiban tér el a vezetékes megoldáshoz képest, hogy a kábelnyomvonalat nem kell kiépíteni, ami a telepítési időn túl – esetenként – költséghatékonyabb is.

You have Successfully Subscribed!

Karbantartás

A karbantartás célja, hogy a telepített biztonsági rendszerek a lehető legtovább tudják ellátni a betöltött funkció által meghatározott feladataikat. A karbantartás magában foglalja a teljes állagmegőrzési folyamatok összességét, ide értve az állapotfelmérést, a biztonsági eszközök tisztítását, ellenőrzését, tesztelését, valamint a karbantartási folyamat dokumentálását. A karbantartási munkavégzés az adott biztonsági rendszer-, valamint a helyszín és felhasználás tekintetében számos eltérő megoldást igényelhet, amelyet mindig az adott karbantartási feladat határoz meg. A karbantartási munkavégzés a feltárt hibák javítását csak abban az esetben tartalmazza, ha az a helyszínen, eszközspecifikus alkatrészek cseréje nélkül megoldható. Az eszközspecifikus alkatrész cserék, vagy komplett rendszercserék, áthelyezések, átépítések a karbantartási munkavégzésbe nem tartoznak bele. Az eszközcserét, vagy rendszermódosítást igénylő hibaelhárításokra külön árajánlatot adunk.

A karbantartást időszakosan végezzük, amelyre karbantartási szerződést kötünk. A karbantartási szerződésben meghatározott felülvizsgálati rendszeresség biztonsági rendszerenként eltérő. Ennek egyik oka, hogy egyes rendszereknél (pl.: tűzjelző, oltórendszer, irányfények, etc...) hatóságilag előírt minimum időszakok vannak megadva. Ezek az időszakos karbantartások az Ön egyedi kérésére akár sűríthetők is (ez rendszerfüggően esetenként ajánlott is), de ritkábbak nem lehetnek a hatósági előírásnál. A karbantartási szerződés megkötését megelőzően minden esetben tájékoztatjuk Önt a karbantartás rendszerességével, a munkavégzéssel kapcsolatosan, valamint a felmerülő kérdéseit részletesen megválaszoljuk.

Hibaelhárítás

A karbantartás során feltárt - és a helyszínen karbantartási munkavégzéssel el nem hárítható - hibák, valamint az eseti (időszakos karbantartáson kívül jelentkező) hibák javítására árajánlatot adunk. A hibajavítási ajánlat tartalmazza az adott hiba elhárításához szükséges anyag(ok) költségét, a javítás munkadíját és a vállalási határidőt. Amennyiben a hiba elhárításához nem rendszerspecifikus eszköz, vagy eszközperiféria szükséges, a hibajavítást 48 órán belül elvégezzük.

Az eseti hibajavítások munkavégzési időtartamát sokszor nem lehet előre kalkulálni. Ilyen esetekben a munkadíj elszámolása a karbantartási és hibaelhárítási jegyzőkönyvben foglaltak alapján történik.

You have Successfully Subscribed!